ECTRIMS jaarlijks Congres

https://ms-sep.be/wp-content/uploads/2023/09/ECTRIMS.jpg

Het European Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis (ECTRIMS) houdt de MSMilan Patient Community Day op zaterdag 14 oktober 2023, van 15.00 tot 17.00 uur (CEST).

De MSMilan Patient Community Day is een gelegenheid van onschatbare waarde voor mensen die leven met multiple sclerose en aanverwante neurologische aandoeningen, en hun verzorgers, om op de hoogte te blijven van en betrokken te blijven bij de vooruitgang die wordt geboekt in de behandeling van hun ziekte.

Tijdens de bijeenkomst krijgen deelnemers de gelegenheid om de wetenschappelijke gemeenschap te ontmoeten en te leren over de nieuwste onderzoeken en behandelingen die tijdens MSMilan2023 worden onthuld. Ze krijgen ook de kans om deel te nemen aan discussies waarin ze hun mening kunnen geven en constructieve gesprekken kunnen voeren.

Hoe schrijf ik me in?

Het evenement vindt plaats op locatie en wordt live uitgezonden op de ECTRIMS website. Het wordt gehouden in het Engels, met live vertaling in het Italiaans, Duits, Frans, Spaans en Portugees.

Deelname aan het evenement is gratis, maar voorafgaande registratie is vereist. Het volledige programma en de registratielink zijn beschikbaar op de ECTRIMS website (in het engels).

Spring naar de inhoud