Enquête: Onderzoeksprioriteiten voor de gezondheid van vrouwen met multiple sclerose

https://ms-sep.be/wp-content/uploads/2023/09/thank-u-1.png

Een jaar geleden verspreidden we een enquête die werd uitgevoerd door het Women’s Health Initiative. Door middel van deze anonieme enquête hebben MSIF-leden en de MSIF International Medical and Scientific Board (IMSB) geholpen bij het identificeren van prioriteitsgebieden voor onderzoek die cruciaal zijn voor de gezondheid van vrouwen: menopauze, hormonen, seksuele disfunctie, zwangerschap, ouderschap en gynaecologische kanker, en kankerscreening.

We willen u graag uitnodigen om uw ideeën te delen in de uiteindelijke enquête die is gericht op het prioriteren van deze onderzoeksvragen.

Wie voert het onderzoek uit? 

De werkgroep van het International Advisory Committee on Clinical Trials in Women’s Health with Multiple Sclerosis.  Het onderzoek wordt namens hen uitgevoerd door Amber Salter, PhD aan de University of Texas Southwestern Medical Center.

Wat is het doel van het onderzoek?

Het doel van het onderzoek is om een reeks belanghebbenden te interviewen, waaronder MS-patiënten, zorgverleners, onderzoekers en patiëntenbelangenverenigingen, om een beter inzicht te krijgen in de belangrijkste kwesties op zes brede gebieden voor toekomstig onderzoek naar de gezondheid van vrouwen met MS. Het International Advisory Committee on MS Clinical Trials wordt gezamenlijk ondersteund door het European Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis (ECTRIMS) en de National Multiple Sclerosis Society in de Verenigde Staten.

Wat zijn de onderzoeksprocedures?

Als u wilt deelnemen, willen we graag dat u de anonieme vragenlijst invult over de onderwerpen die u belangrijk vindt voor toekomstig onderzoek naar de gezondheid van vrouwen met multiple sclerose.

Het invullen van de vragenlijst duurt 5 minuten.

Als u wilt deelnemen aan dit onderzoek, klik dan op de volgende link:

https://ais.swmed.edu/redcap/surveys/?s=MVPwDMRDXornoGEX

Hartelijk dank voor uw deelname!

Spring naar de inhoud