HERSENWEEK 11-17 MAART 2024

https://ms-sep.be/wp-content/uploads/2024/02/logo_I-LOVE-MY-BRAIN-1.jpg

Een evenement dat je niet mag missen!

De Brain Week is een jaarlijks evenement dat bedoeld is om hersenonderzoek te promoten bij het grote publiek. Internationaal gecoördineerd door de European Dana Alliance for the Brain (EDAB), wordt de Brain Week in België georganiseerd door de Belgische Hersenraad (BBC). Het is een belangrijk nationaal en internationaal evenement geworden.

Elk jaar bieden het Sciences.be netwerk en de aangesloten universiteiten een activiteitenprogramma voor scholen en het grote publiek.

Het uiteindelijke doel van deze activiteiten is om de aandacht te vestigen op hersenaandoeningen, niet alleen binnen de bredere hersengemeenschap, maar ook onder EU-beleidsmakers en het grote publiek, om ervoor te zorgen dat er meer middelen worden besteed aan hersenonderzoek en aan patiënten met hersenaandoeningen.

Het gedetailleerde programma van de sessies, activiteiten is beschikbaar in de nieuwsbrief van de “Belgian Brain Council” van maart 2024 en op de volgende website https://fr.braincouncil.be/brainawarenessweek en

Vergeet niet te registreren op de onderstaande link (gratis reservering) om deel te nemen aan de aangeboden activiteiten: Brain Awareness Week event op 16 maart 2024 (google.com)

Semaine du cerveau : Le cerveau créatif | UCLouvain

Spring naar de inhoud